Diabetes opskrifterMad

Tunburgerbøffer med sennepsdressing

Udgivet for første gang: 02.10.22
Hanna Fjeldheim Dale
Skrevet af: Hanna Fjeldheim Dale

Hanna Fjeldheim Dale blogger om mad på www.happyfoodstories.com og arbejder som klinisk ernæringsekspert. Hanna ønsker at inspirere med sund, farverig og enkel mad, der glæder både krop, mave og sind.

Kulhydrater pr. portion: 1 gram
Fiber: 0 gram

Disse burgerbøffer, som er lavet med tun og æg, er et godt alternativ til klassiske burgerbøffer, hvis du vil bytte oksekødet ud.

Tunburgerbøffer er også velegnede som tilbehør til en salat eller ovnbagte grøntsager.

PRØV OGSÅ: Grillet kyllingelårfilet med sommerlig vandmelonsalat

Ingredienser

1 portion (3 mellemstore burgerbøffer)

1 dåse tun i vand, afdryppet (ca. 150 g)
1 æg
20 g revet parmesan
peber
1 spsk. olie til stegning

Dressing:
3 spsk. yoghurt naturel
2 tsk. grov sennep
peber

PRØV OGSÅ: Laksesalat med chilimajo og bagte grøntsager

Fremgangsmåde

1. Hæld vandet fra tunen, og rør tun, æg og revet ost sammen. Krydres efter ønske. Stil farsen i køleskabet i mindst 10 minutter, før bøfferne steges.

2. Rør yoghurt og sennep sammen til dressingen, og smag til med peber.

3. Varm en pande med lidt olie, og form tre bøffer af tunfiskefarsen. Bøfferne steges, indtil de er gyldne og faste, inden de vendes.

4. Server tunburgerbøffer med dressing og andet tilbehør efter ønske.

PRØV OGSÅ: Ovnbagt ratatouille

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.