Mad

Chiapudding med jordnøddesmør, mango og kokos

Udgivet for første gang: 20.11.22
Andrea Jensen Moth
Skrevet af: Andrea Jensen Moth

Andrea Jensen Moth er 27 år og har en bachelorgrad i samfundsernæring. Hun brænder for næringsrig og farverig mad, som gør både krop og sind glad. Andrea har tidligere arbejdet med udvikling af sunde og nærende færdigretter og mener, at sund mad skal være tilgængeligt og enkelt!

Kulhydrater per portion: 8 gram

Synes du, at efteråret kan være lidt mørkt og trist? Så synes jeg, at du skal gøre denne chiapudding klar i aften, så du kan glæde dig til en lille tropisk fest i morgen tidlig.

Måske glemmer du endda kuldegraderne og mørket i nogle minutter!

Diabetes Type 2 nyhedsbrev

Chiafrø indeholder både fibre og omega-3, og sammen med jordnøddesmør giver de også en god dosis protein. Med andre ord er dette en god start på dagen, som gør dig mæt og giver energi i lang tid.

Til én portion skal du bruge:

½ dl kokosmælk
2 dl vand
2 gode spsk. chiafrø
1 spsk. jordnøddesmør (Bemærk: Vælg en uden tilsat sukker)
1 tsk. sukrin eller et par dråber stevia
¼ mango (50 g)
Ønsket mængde kokosflager

PRØV OGSÅ: Mango- og banansorbet — superenkel opskrift

Sådan gør du:

1) Pisk jordnøddesmør, kokosmælk, vand og eventuelt sødestof sammen.

2) Tilsæt chiafrø, og bland det godt.

3) Lad puddingen stå i køleskabet og svulme op i mindst et par timer – helst natten over, inden du topper med frisk mango og tørret kokos!

PRØV OGSÅ: Rodsuppe med karrikikærter

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.