Vaffel med hytteost
Udgivet for første gang: 20.06.24Kulhydrater pr. vaffel: 24 gram Heraf 3 g fibre
Vaffel med hytteost er en grovere og mere proteinrig vaffel Perfekt som et alternativ til brød.
Disse vafler er hurtige at lave, og kan fint holde sig i køleskabet et par dage. Passer godt til både saltet og sødt pålæg.
PRØV OGSÅ: Grønne nachos med bagt kartoffel og sød kartoffel
Ingredienser
Opskriften giver 2 stk. vafler
2 æg
40 g havregryn
1 tsk bagepulver
2 store spsk hytteost
3 spsk mel (jeg brugte speltmel)
ca. 1 dl mælk
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne i en skål og bland dem til en jævn masse med en stavblender.
- Juster med mere mælk eller mel efter behov, så du får en relativt tyktflydende dej.
- Lad dejen hvile i mindst 10 minutter før du bager vaflerne.
- Spæd dejen op med mere mælk, hvis den er blevet for tyk. Smør vaffeljernet med smør, og bag vaflerne indtil de er gyldenbrune.
PRØV OGSÅ: Mandelkiks med havre og dadler
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.