Produkt

Accu-Chek Mobile: Ser positivt på fremtiden

Udgivet for første gang: 03.04.22 | Sidst redigeret: 15.01.24
Ina Lorentzen
Skrevet af: Ina Lorentzen

For tre år siden fik Henrik Arnesen (32) at vide, at han havde fået type 2-diabetes. I starten var det en tung besked, men med tiden er det heldigvis blevet lettere for småbørnsfaren fra Norge.

– I starten svingede blodsukkeret meget. I en periode skulle jeg måle det cirka en gang i timen hele døgnet, fortæller Henrik Arnesen.

Annonce

Den første blodsukkermåler, han havde, var typen med løse strimler. Det gjorde målingerne til noget af en opgave.

– Der var meget, jeg skulle huske, når jeg skulle ud ad døren. Jeg skulle have mange løse dele med for at måle blodsukkeret.

Tanker og bekymringer

Samtidig med den nye diagnose og den manglende kontrol med blodsukkeret ventede Henrik på, at hans første barn kom til verden. Sammen med flere andre diagnoser gav hans diabetes mange tanker og bekymringer.

– Desværre mistede jeg min mor, som døde af kræft. Hun havde også diabetes og brugte Accu-Chek Mobile. Da hun gik bort, arvede jeg hendes apparat og fandt ud af, at det var meget lettere at bruge. Derfor anskaffede jeg selv et. Det er nu omkring halvandet år siden.

Styr på blodsukkeret

I løbet af et halvt år gjorde den 32-årige noget ved kosten og motionen. Han tabte hele 35 kilo og fik til sidst styr på blodsukkeret. Han råder dog ikke andre til at tabe sig så meget på så kort tid.

– Nu er jeg helt sukkerfri og har desuden en dejlig toårig, der giver mig en masse glæde og energi! At jeg nu kan måle blodsukkeret med Accu-Chek Mobile gør det hele endnu lettere.

LÆS OGSÅ: Overkom besværet og smerten ved blodsukkermålinger

Med Accu-Chek Mobile har man alt, hvad man skal bruge

– Det er dejligt, at alt er i en komplet pakke. Jeg slipper for at have flere dele med mig, og det gør livet lettere. Man kan tage Accu-Chek Mobile med i lommen, og så har man det, man skal bruge, siger en tilfreds Henrik Arnesen.

På trods af en svær start med diabetes er livet meget lettere for telemontøren nu.

– Nu regulerer jeg min diabetes og mit blodsukker udelukkende ved hjælp kosten. Det var en svær tid i starten, men jeg ser positivt på fremtiden!

LÆS OGSÅ: mySugr – dette er den bedste app jeg har kunnet finde

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce