Lev med diabetesNy med diabetesProdukt

mySugr tilbyder PRO-versionen gratis til alle

Udgivet for første gang: 29.05.20
Denne artikel er mere end 2 år gammel og kan derfor indeholde forældet information
Kristian Aune-Jensen
Skrevet af: Kristian Aune-Jensen

Personer, som har et Accu-Chek Guide blodsukkerapparat, har længe haft muligheden for at anvende mySugr PRO gratis, men nu tilbyder mySugr PRO-versionen til alle brugere –helt gratis i 6 måneder

 

mySugr er en af de førende mobile diabetesplatforme på markedet med mere end 2 millioner brugere globalt og en rating på 4,6 (af 5 mulige) stjerner i App Store og Google Play. Og det er ikke uden grund.

Annonce

Dette værktøj gør det nemlig muligt at løse almindelige hverdagsproblemer og samtidig forenkle din diabetesbehandling ved hjælp af din smartphone.

mySugr er en åben og uafhængig platform, som sørger for problemfri integration af data fra forskellige blodsukkerapparater. Ved hjælp af apps og tjenester kan brugerne overføre deres data automatisk til mySugr appen og få hjælp til den daglige behandling i samarbejde med diabetesbehandleren.

mySugr - Helt gratis

 

Appen fås i to varianter – gratis-versionen og PRO-versionen. Her kan du logge alt fra blodsukker, aktivitet, kulhydratindtag, måltider, dosering af insulin, humør samt en lang række andre begivenheder. Det giver dig et godt overblik over dit blodsukker og en bedre indsigt i din diabetes. Med PRO-versionen får du ekstra funktioner for at opretholde din behandling.

Du kan tilføje billeder (f.eks. af hvad du har spist) i logbogen, opsætte påmindelser eller lave PDF-rapporter af dine logninger – direkte fra telefonen – noget som kan være nyttigt ved næste besøg hos lægen eller diabetesbehandleren.

Og nu kan du også få PRO-versionen helt gratis i 6 måneder.

Download appen og kom i gang

  1. Download mySugr appen i App Store eller Google Play
  2. Opret en mySugr konto
  3. Lås mySugr PRO op gratis for at få adgang til den avancerede PDF-rapportfunktion og meget andet (se nedenfor, hvordan du fuldfører dette trin)
  4. Importér blodsukkerværdierne automatisk fra Accu-Chek blodsukkerapparatet og/eller log dine data manuelt

 

Sådan låser du mySugr PRO gratis op i 6 måneder

Når du har downloadet appen og oprettet en brugerprofil, kan du åbne mySugr PRO-versionen ved at følge disse 6 enkle trin:

  1. Besøg http://shop.mysugr.com/no/vouche 
  2. Indtast koden 2020-2020-2020
  3. Tryk på den orange tast: ”Activate voucher now!”
  4. Indtast din e-mailadresse, og tjek din indbakke. Her vil du modtage en verifikationskode
  5. Indtast verifikationskoden, du modtog i mailen
  6. Tillykke! Du er nu PRO-bruger. Hvis du har downloadet mySugr appen kan du nu begynde at logge

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce
Diabetes Type 2 nyhedsbrev