Lev med diabetes

Ingen børn skal dø af diabetes

Udgivet for første gang: 10.05.16 | Sidst redigeret: 12.05.16
Denne artikel er mere end 2 år gammel og kan derfor indeholde forældet information
Anna Madsen
Skrevet af: Anna Madsen

Prøv at forestille dig, at du skal vælge imellem at købe mad til dine børn eller insulin til dit barn med diabetes. Det er virkeligheden for mange forældre i den 3. verden, hvor børn kan dø af diabetes.


Men “The Changing Diabetes in Children”program, som er et partnerskab mellem private og offentlige organistioner, arbejder for at skabe en ny fremtid for børn med type 1-diabetes.

Annonce

Roche deltager i partnerskabet og leverer gratis blodsukkermålere til de mere end 13.000 børn, som er i behandling i de diabetesklinikker, som “The Changing Diabetes in Children2 har åbnet.

Om The Changing Diabetes in Children – programmet

The Changing Diabetes in Children programmet er et offentligt/privat partnerskab som har fokus på behandling og rådgivning til børn med type 1-diabetes. Programmet har skabt et netværk af mere end 100 klinikker i ni lande, og når mere end 13.000 børn med type 1-diabetes . Mere end 5.000 personer er blevet uddannet til at hjælpe familier med diabetesbørn. Programmet tilbyder gratis kvalificeret pleje, patientuddannelse, insulin og blodsukkermålere til børnene. Det er Roche, Novo Nordisk, ISPAD og World Diabetes Foundation, som står bag.

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce
Diabetes Type 2 nyhedsbrev