Produkt

Accu-Chek Mobile: Alt er så enkelt!

Udgivet for første gang: 01.05.22
Denne artikel er mere end 2 år gammel og kan derfor indeholde forældet information
Ina Lorentzen
Skrevet af: Ina Lorentzen

Kirsten Mathea Engebretsen (66) har haft type 2-diabetes i snart to år. I den tid har hun målt sit blodsukker flere gange dagligt. Så er det vigtigt at have en god og stabil blodsukkermåler.

– Jeg har brugt Accu-Chek Mobile i lidt over et år, og jeg er yderst tilfreds, fortæller Kirsten Mathea.

Annonce

En af hovedårsagerne til, at hun er så tilfreds, er, at den er så nem at bruge, både for hende selv og for den læge, der følger op på hende.

– Den første blodsukkermåler, jeg havde, var langt mere besværlig, fordi alle målingerne skulle skrives ned i hånden. Med Accu-Chek Mobile kan lægen aflæse alt direkte fra måleren. Det er vældigt praktisk, forklarer hun.

Måler to til tre gange dagligt

For fire år siden valgte Kirsten Mathea at gå på pension som 62-årig. Nu er dagene fyldt med håndarbejde som syning og vævning og lange gåture.

– Jeg er heldig og slipper for at tage medicin, da jeg formår at regulere blodsukkeret med kost og motion. Jeg måler som regel blodsukkeret to til tre gange daglig for at holde styr på det, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Nødplan for pårørende til diabetikere

– Accu-Chek Mobile giver mig større frihed

Hun fortæller begejstret, hvor let Accu-Chek Mobile er at bruge.

– Jeg synes, at menuen i Mobile er rigtig fin. Jeg kan krydse af, om jeg måler før eller efter måltiderne eller mere generelt, forklarer hun.

– Desuden fortæller den mig, hvor mange gange jeg har tilbage, før jeg skal skifte kassette. Det giver mig større frihed, fordi jeg slipper for at have så meget med mig, når jeg skal ud, afslutter hun.

En kassette har 50 tests på et langt bånd. På den måde slipper man for løse strimler, når man bruger Accu-Chek Mobile. Den har en enkel og intuitiv menu, og gør det muligt nemt at måle dit blodsukker hvor som helst.

LÆS OGSÅ: 5 ideer til diabetesvenlig morgenmad

Accu-Chek Mobile gør det nemmere at måle blodsukkeret

  • 50 strimmelfri tests på et langt bånd
  • Ingen håndtering af løse strimler
  • Accu-Chek FastClix fingerprikker – nem blodprøvetagning med kun et klik for at lade og stikke
  • 6 lancetter i en tromle
  • Kun fire enkle trin for at udføre en test
  • Gør det nemt at teste i mange forskellige situationer

Med alle disse egenskaber er apparatet særligt velegnet til insulinbrugere, der måler blodsukkeret ofte.

Accu-Chek Mobile er unik:

  • 73 % færre trin for at udføre en blodsukkermåling, hvorfor det antages, at risikoen for eventuelle brugerfejl mindskes1
  • Integreret strimmelfri teknologi forbedrer testfrekvensen og bidrager til glykæmisk kontrol hos personer uden for deres behandlingsmål2
  • Er forbundet med et signifikant reduceret HbA1c-niveau sammenlignet med systemer, der bruger en enkelt strimmel2

Referencer:

1. Sammenligning af en række forskellige blodsukkerapparater. 73 % er et gennemsnitligt tal. Freckmann G et al. Integrated Self-Monitoring of Blood Glucose System: Handling Step Analysis. Journal of Diabetes Science and Technology. Volume 6, Issue 4, July 2012. Diabetes Technology Society. Studiet er støttet med midler fra Roche.

2. Maran A et al. Integrated Strip-free SMBG Technology (Accu-Chek Mobile) improves patient adherence to recommended testing frequency and patterns and glycemic control. ExAct Study. Poster presented at the 49th EASD Annual Meeting, Barcelona, September 23-27, 2013. Studiet er støttet med midler fra Roche.

LÆS OGSÅ: mySugr – Dette er den bedste app, jeg har kunnet finde

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce