Lev med diabetesProdukt

Accu-Chek Guide – Helt enkelt!

Udgivet for første gang: 29.05.20
Denne artikel er mere end 2 år gammel og kan derfor indeholde forældet information
Kristian Aune-Jensen
Skrevet af: Kristian Aune-Jensen

Accu-Chek Guide – Skræddersyet til at møde behovene fra personer med diabetes. Nu i ny og forbedret version!

 

At måle blodsukkeret kan nogle gange være en besværlig og stressende affære. Hvor mange gange har du ikke prøvet at placere en bloddråbe på teststrimmelens doseringsområde i mørke?

Annonce

Måske har du fumlet med strimlerne eller døjet med at kunne se eller måske haft en svækket følelse i fingrene? Der er mange faktorer, som kan skabe irritation.

  • Personer med diabetes over hele verden har længe udtrykt ønske om et blodsukkerapparat, som er pålideligt og samtidig enkelt at anvende. Så det kan blive enklere at måle sit blodsukker, når man har brug for det, siger Lasse Taje Furuseth, Nordisk Consumer Marketing Manager hos Roche Diabetes Care.
  • Det nye Accu-Chek Guide er derfor skræddersyet til at imødekomme de behov, som personer med diabetes måtte have, således at de daglige rutiner kan udføres lidt enklere – helt enkelt! tilføjer han.

Og nu har apparatet fået en opgradering, fortæller Jeanette Myhre, som er produktchef hos Roche Diabetes Care Norge og Danmark.

  • Vi har fokuseret på de gode egenskaber til Accu-Chek Guide og lavet softwareopdateringer for at øge brugervenligheden og kapaciteten, fortæller hun til Os med Diabetes.

Men hvad er det egentlig, som gør dette system så unikt og brugervenligt?

Nu kan du måle om natten – helt enkelt!

Accu-Chek Guide har flere funktioner, som gør det enkelt at anvende. For eksempel gør den smart teststrimmelbeholder det nemmere at tage en enkelt strimmel ud ad gangen, uden at alle de andre teststrimler ryger ud samtidigt. Derudover sørger en teststrimmeludskyder for, at brugte teststrimler fjernes på en hygejnisk måde, uden at du behøver at røre dem.

  • Designet på den smarte teststrimmelbeholder er baseret på brugernes tilbagemeldinger. Ideen var at forbedre både håndtering og fjernelse af teststrimlerne, så det blev både enkelt og hygiejnisk. Derudover at man samtidig undgår at strimlerne falder ud ved et uheld, fortæller Lasse Taje Furuseth.
  • Derudover har vi bibeholdt teststrimlen med det brede doseringsområde, som gør det mere enkelt at tilføre bloddråben; den kræver nemlig en meget lille mængde blod. Og når du har isat teststrimlen eller trykket på en knap, tændes et lille lys i teststrimmelporten for at gøre det lettere at se.
  • Sidst, men ikke mindst, er Accu-Chek Guide forberedt til brug med mySugr. Ved hjælp af Bluetooth overfører blodsukkerapparatet resultaterne trådløst til appen på din smartphone. På den måde har du al din information samlet på ét sted, som er let tilgængeligt, forklarer han.

Appen har også flere spændende funktioner, og med et Accu-Chek Guide apparat får du automatisk adgang til PRO-versionen af mySugr.

Enklere og mere præcis måling

For at sikre sig at systemet virkelig er enkelt og brugervenligt, udførte Roche Diabetes Care et studie i 2016, hvor 197 deltagere med diabetes fra USA og Frankrig testede Accu-Chek Guide systemet.

Deltagernes oprindelige apparater inkluderede alle blodsukkerapparater, som er tilgængelige på det nordiske marked. I dette studie skulle deltagerne vurdere, hvordan de syntes Accu-Chek Guide fungerede i forhold til deres sædvanlige blodsukkerapparat.

De sammenlignede brugervenligheden ved at udføre typiske opgaver som blodsukkermåling og gennemgang af data på både blodsukkerapparatet og appen. Og tilbagemeldingerne var ganske positive – 97 % vurderede systemet til at være meget enkelt at anvende.

  • Studiet viser os, at både personer med diabetes såvel som sundhedspersonale er glade for funktionerne i Accu-Chek Guide systemet, som de oplevede som både enklere og mere nøjagtigt. Dette er også den tilbagemelding, vi får fra lande, hvor Accu-Chek Guide allerede er lanceret, udtaler Lasse Taje Furuseth.

Accu-Chek Guide blev lanceret i Danmark i foråret 2018, og en ny og forbedret version kan nu bestilles hos din leverandør af testmaterialer eller bestilles på www.accu-chek-livsstil-dk

Kilde: PubMed, Harvey C, Koubek R, Bégat V, Jacob S, J of Diabetes Sci & Tech. Sep 2016.

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce