Frokostsalat med spejlæg og stegt ostetortilla
Frokost af resterne i køleskabet er ofte en god idé! Her har jeg brugt, hvad jeg fandt, og det blev til en farverig kombination med masser af dejlig smag og god næring. Derudover er det godt for både miljøet og pengepungen, når man kan undgå at smide rester væk. Kulhydrater
Salat med kikærter, stegte grøntsager, blåskimmelost og sennepsdressing
Denne salat er super til både frokost og middag og kan nemt laves helt plantebaseret ved at droppe osten. Den kan også laves i forskellige udgaver ved at erstatte blåskimmelosten med eksempelvis feta eller et spejlæg. Brug gerne andre grøntsager end svampe, gulerødder og tomat. Den kan også laves med
Suppe af knoldselleri med ristede kikærter og grønkålschips
Suppe med den rette topping er god middagsmad. Denne suppe er rustik og med en god tilfredsstillende smag. Den er fremstillet af kartofler og knoldselleri, der først er bagt i ovnen. Kikærter som topping bidrager med både protein og fibre, og sammen med grønkålen giver det en portion fyldt af
Hoisin-stegt ørred med ris kogt i kokosmælk
Kulhydrater per portion: 58 gramFibre pr. portion: 8 gram En dejlig asiatisk fiskeret propfyldt med farver, spændende smagsindtryk og god næringsværdi! Fed fisk som ørred indeholder vigtige omega-3-fedtsyrer samt vitamin D og proteiner. Vi rådes til at spise 200 g fed fisk om ugen, og med denne middag er man
Bananbrød med æble og sesam
Kulhydrater pr. 100 g: 22 g, per brød: 315 g Bananbrød har floreret på de sociale medier det sidste års tid, og med god grund. Bananbrød er både utroligt lækkert og en dejlig måde at bruge brune bananer på. Dette brød er relativt groft og kan fint spises både til