Grøn gratin med blomkål og kikærter
Kulhydrater: 160 g pr. hele fadHeraf 43 g fibre Denne grønne gratin er formidabel, plantebaseret “comfort food”! Fuld af god næring og masser af god smag. Server gerne med en grøn salat og evt. nybagt brød ved siden af. Du kan også retten som tilbehør til kød eller fisk. PRØV
Fiskefrikadeller med revet rødbede og remoulade
Kulhydrater (pr. portion): 26 gramFiber: 9 gram Fiskefrikadeller er en fantastisk måde at få mere hvid fisk på, og det er noget, de fleste af os med fordel kan spise mere af. Her har jeg valgt at servere fiskefrikadellerne med revet rødbede, blancherede bønner og remoulade. Tilbehøret er både farverigt
Laksefad med tomatpesto
Kulhydrater pr. portion: 33 gramFiber: 7 gram Laksefad med tomatpesto er nærende og enkel hverdagsmad, som passer sig selv i ovnen. Jeg kan godt lide at servere retten med salat og quinoa, men den fungerer også godt med fuldkornsris, pasta eller bare en grøn salat til. PRØV OGSÅ: Kyllingesalat med
Panna cotta med julekrydderier
Kulhydrater pr. portion: 4,5 gramFibre pr. portion: 0 gram Julen nærmer sig, og her får du en opskrift på en lækker dessert med julesmage, som passer perfekt til julebordet! Panna cotta er enkelt at lave og er en superskøn dessert at servere for gæster, eftersom du kan forberede den dagen
Kokosmakroner med chokolade
Kulhydrater pr. portion: 3,5 gramFibre pr. portion: 2,5 gram Dette er en opskrift på en klassisk, norsk julekage men med et lavere sukkerindhold og et lækkert twist! Sprød udenpå og blød indeni – den bedste kombination. Kokosmakroner er en traditionsrig julekage i Norge, som heldigvis er ganske nem at lave.