Diabetes opskrifterMad

Mangosalat med fersken, jordbær og chili

Udgivet for første gang: 21.09.15 | Sidst redigeret: 02.09.15
Denne artikel er mere end 2 år gammel og kan derfor indeholde forældet information
Anna Madsen
Skrevet af: Anna Madsen

Ingredienser

1 stor moden mango

Annonce

3 modne ferskner

1 bakke modne jordbær

1 dl kokoschips

1 dl finthakket frisk dkoriander (eller citronmelisse)

1 rød almindelig chili (ikke for stærk)

Fintrevet skal og saft af 1-2 limefrugter

100 g feldsalat

Fremgangsmåde

Skær mangoen i tern, efter at du har fjernet skræl og sten. Fjern derefter stenen fra fersknerne og skær frugtk.det i tern. Rens jordbærrene og skær dem i kvarte. Bland mango- og ferskentern med jordbær og vend frugten med kokoschips, den finthakkede krydderurt, finthakket chili uden kerner samt limeskal. Smag salaten til med limesaft. Skyl feldsalaten godt og slyng den helt tør. Bland den i salaten og server med det samme.

Foto: Lykke RumpOpskriften stammer fra Anne Hjernøes “Sunde grønne retter”, der er udkommet på Politikens Forlag. Bogen koster 300 kr og kan købes her 

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce