Produkt

Accu-Chek Mobile: Meget tilfreds

Udgivet for første gang: 05.03.22
Denne artikel er mere end 2 år gammel og kan derfor indeholde forældet information
Ina Lorentzen
Skrevet af: Ina Lorentzen

Eivind Nysæther (53) fik konstateret type 1-diabetes allerede som tiårig. Dengang var det ikke muligt at måle blodsukkeret derhjemme, men med årene har han testet flere forskellige blodsukkerapparater. Der er imidlertid et, der har skilt sig ud.

– Jeg har brugt Accu-Chek Mobile til at måle blodsukkeret i cirka fem år, og den er jeg meget tilfreds med, fortæller Eivind Nysæther.

Annonce

– Det er så dejligt, at alting er samlet i ét apparat, og at man slipper for løse strimler. Tidligere har jeg haft blodsukkerapparater med strimler, og så har jeg ikke været lige så flink til at måle blodsukkeret. Det er meget lettere med Accu-Chek Mobile, forklarer han.

Flere senskader

Eivind arbejder til daglig med produktion af brailleprintere og er ellers glad for både frisbeegolf og radiostyrede biler. Han lever godt med sin diabetes, men har med tiden fået flere senskader.

– I 2019 måtte jeg have en ny nyre på grund af nyresvigt. Nyresvigtet var en følge af min diabetes. Heldigvis går det meget bedre nu, men for tiden døjer jeg med en frossen skulder, som man også mener skyldes min diabetes, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Bliv en blodsukker-detektiv

Vælger Accu-Chek Mobile

I dag bruger den 53-årige en pumpe og behøver derfor ikke at måle blodsukkeret så ofte som før.

– Jeg måler med Accu-Chek Mobile to til tre gange om dagen for at kalibrere pumpen. Egentlig følger der en blodsukkermåler med pumpen, men jeg synes, at Accu-Chek Mobile er så nem at bruge, at det er nemmere at bruge den og så tage insulin manuelt, siger en tilfreds Eivind Nysæther afslutningsvis.

LÆS OGSÅ: mySugr – dette er den bedste app jeg kunne finde

Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.

Annonce