Mørbrad med bønner og bacon
4 personer Mørbrad • 1 svinemørbrad (600 g) • Salt og peber • 2 tsk. olivenolie Bønner og bacon • 600 g bønner (frosne) • 140 g fuldkornspasta (eks. penne) • 100 g bacon i skiver • 100 g Pikant light friskost • Revet skal af 1 usprøjtet citron •
Grillspyd med mandler og safran-quinoa
Opskrift til 4 personer DET SKAL DU BRUGE 600 g skinkeinderlår, afpudset 2 løg 1 mellemstor gul peberfrugt 1 mellemstor rød peberfrugt 1 tsk olivenolie 100 g mandler 4 tsk salt 3 spsk olivenolie til stegning af mandlerne (tæller kun med 1 tsk olivenolie i total antal kcal) 1 portion
Blomkål med rejer og ærter
Opskrift til 4 personer * Kan du ikke lide karry, så brug en masse grønne krydderurter i stedet for. DET SKAL DU BRUGE 1 mellemstort blomkål vand og salt til kogning 2 håndfulde (100 g) hoved- eller hjertesalat 200 g grønne ærter 200 g rejer 1 kvist dild til pynt
Tag de sunde madvalg
Glem alt om madtrends, når du har diabetes handler det om at tage sunde madvalg. Her er nogle tip til, hvordan man spiser sundt. Hvis du har set madlavningsprogrammer eller blot har lagt mærke til eksplosionen af reklamer for nye kogebøger, madprogrammer og lignende, har du måske også bemærket, at
Citronkylling på græskarbund
Citronkylling på græskarbund er perfekt til både middag og lunsj! Ingredienser | 4 personer kyllingelår: 800-1000 g kyllingeoverlår 1 lille græskar, fx Hokkaido eller Hutternut citrusmarinade: Skal og saft af 3 øko-citroner 3 spsk olivenolie 4 fed knuste hvidløg 1-2 spsk frisk citrontimian 1 spsk frisk rosmarin ½ spsk honning