Rød fiskesuppe med tomat og peberfrugt
Kulhydrater pr. portion (3 portioner pr. opskrift): 31 gram Denne fiskesuppe har en kraftig smag og er et godt alternativ til klassisk hvid fiskesuppe. Fiskesuppen kan serveres med en skive groft brød eller eventuelt fuldkornsris til – det er op til dig. Drys revet parmesan over inden servering. PRØV OGSÅ:
Den årlige diabeteskontrol udløser angst
Vi har alle ting, vi er bange for – fobier eller frygt. For mig er det hospitaler og lægebesøg, og det er ikke så smart, når man har type 1-diabetes. Det er trods alt ikke så let, når den årlige diabeteskontrol udløser angst. Vi har alle en vis frygt i
Lad os arbejde for at få et godt kropsbillede med diabetes
I mange år havde jeg et vanskeligt forhold til mad og min egen krop, men jeg er ikke den eneste. Forskning viser nemlig, at unge kvinder med diabetes har større risiko for at udvikle spiseforstyrrelser og opleve problemer med mad og kropsbillede end andre. I dette indlæg vil jeg dele
Fetacreme med bagte tomater
Kulhydrater pr. pers. ca. 6 gram Fetacreme med bagte tomater er lækkert som tilbehør til både grøntsager, kød og fisk og er fantastisk som en del af en middag med mange små retter. Har du lyst til noget spændende tilbehør til grillmaden denne sommer? En ekstra ret til tapasbordet? Eller
Grydebrød med frø, kerner og havre
Kulhydrater pr. hele brød: ca. 420 gram Synes du, at det er for besværligt at bage brød? Så er grydebrød måske noget for dig – dette hjemmebagte brød kræver nemlig kun lidt arbejde og en smule tålmodighed. Grydebrød kræver kun lidt arbejde, men skal hæve længe. Du kan variere indholdet,