Mad - Opskrifter, Tips og Tricks

Fermentering af grøntsager
Diabetes opskrifter

Fermentering er en gammel tradition, der er blevet trendy. Fermenteret mad er ofte meget lettere for tarmen at håndtere og fordøje. Men hvad er det egentlig? Fermentering er en kemisk reaktion, hvor glukose – et kulhydrat – omdannes til alkohol, syrer og karbondioxid ved hjælp af mikroorganismer.Når vi fermenterer grøntsager,

Read More
sukkerfri iskaffe
Mad

Kalorier: 13 kcal pr. 100 ml Jeg er meget glad for kaffe, men har ikke altid så meget lyst til det, især når det er varmt i vejret. Derfor har jeg prøvet mig frem til en god og sukkerfri iskaffe, som både er læskende og smagfuld. Det er vigtigt at

Read More
Creamy linsepasta
Mad

Kulhydrater per portion: 55 gram Heraf fibre: 10 gram Creamy linsepasta er et perfekt valg, når du får lyst til pasta. Pasta lavet af linser har nemlig lidt flere fibre og proteiner end almindelig pasta. Nogle gange er en pastaret med lækker creamy sovs det eneste, man har lyst til.

Read More
Sesamlaks med kikærter og grøntsager
Mad

Kulhydrater per portion: 30 gram Heraf fibre: 14 gram Sesamlaks med grøntsager er et sundt og nærende måltid, fuld af alt det, der gør din krop glad Sesamlaks egner sig lige så godt kold som varm, og er også perfekt til madpakken. Perfekt, hvis du har rester af ovnbagte grøntsager

Read More
Himmelsk god avocadokage
Mad

Kulhydrater i hele kagen: 37,2 gram Himmelsk god avocadokage – lowcarb og superlet at lave. Skrevet af Benedikte Knudsen Denne avocadokage spiser jeg faktisk med god samvittighed – hvadenten det er til frokost eller til festlige lejligheder. Avocado har en cremeagtig konsistens og indeholder mange gode monoumættede fedtsyrer. Den indeholder

Read More
SHARE

Mad