
Er alle jubilæer værd at fejre? 25 år med diabetes. Del 3.
Det er på en måde en del af vores kultur at fejre jubilæer. Vi kan godt lide at fejre store og små begivenheder i livet med venner og familie – særligt de hyggelige begivenheder. Men hvad med mange år med en kronisk sygdom? Er det værd at fejre? I så

Salat med bagt laks og sennepsdressing
Af Hanna Fjeldheim Dale Kulhydrater per portion: 17 gramFibre: 11 gram Denne salat er en lækker frokost eller sommermiddag og desuden fantastisk som rester, hvis du har laks til overs fra aftensmaden dagen før. Her har jeg lavet en dejlig dressing af tyk yoghurt naturel og sennep. Du kan selvfølgelig

Børn som pårørende
Da jeg fik påvist diabetes i 2000, fandtes der ingen tilbud til mine børn. De havde netop fået en kronisk syg mor, og forstod måske ikke så meget af det, der foregik, og hvad det indebar. Efterhånden som årene gik, og de voksede op, så blev det også mere synligt

Asiatisk salat med tofu og jordnøddesauce
Kulhydrater per portion: 65 gram Fibre: 15 gram Denne skål er propfyldt med god næring og er et rigtig godt alternativ som helt plantebaseret middag. Her kan du selvfølgelig bruge de grøntsager, du bedst kan lide. Jeg havde tilfældigvis en jordskok, så den brugte jeg, men den kan bare undlades

Frokostsalat med spejlæg og stegt ostetortilla
Frokost af resterne i køleskabet er ofte en god idé! Her har jeg brugt, hvad jeg fandt, og det blev til en farverig kombination med masser af dejlig smag og god næring. Derudover er det godt for både miljøet og pengepungen, når man kan undgå at smide rester væk. Kulhydrater