Mangosalat
Udgivet for første gang: 29.08.24Kulhydrater: 20 gram pr. portion
Heraf 9 gram
Denne friske mangosalat er et perfekt sommermåltid og egner sig godt sammen med grillmad eller rejer.
At bruge frugt som en ingrediens i en salat er ikke dårligt, specielt ikke på varme sommerdage, hvor man måske har mest lyst til at spise noget let. Mango tilfører en sød og saftig smag, som gør dette til en frisk salat, perfekt som tilbehør til grillmad eller rejer.
PRØV OGSÅ: Vietnamesisk nudelsalat med scampi
Ingredienser
2 portioner
En god håndfuld bladsalat
1/2 agurk
100 g edamamebønner
1 stk. mango
1 stk. avocado
4 radisser
Koriander
1 spsk riseddike + lime
1 spsk ristede sesamfrø
Fremgangsmåde
1. Skær agurk, mango og avocado i tern og radisserne i skiver.
2. Optø edamamebønner.
3. Rist sesamfrø på en tør stegepande til de er gyldne.
4. Fordel bladsalat på et fad, og pynt med edamame, agurk, mango, avocado og radisser. Strø sesamfrø henover og slut af med riseddike, et stænk lime og frisk koriander.
5. Serveres med tilbehør efter ønske. Jeg spiste rejer til denne.
PRØV OGSÅ: Vandmelonsmoothie – legende let sommerdrik
Indholdet på denne hjemmeside er skrevet af og til et nordisk publikum, og kan derfor indeholde kilder, detaljer og information, der tager udgangspunkt i et andet land eller region end dit eget.